top of page

Onze privacyregels

Wettelijke vermelding

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website www.cityboxservices.be Door gebruik te maken van, te raadplegen, toegang te hebben tot of te verzoeken via de website, stemt u in met de gebruiksvoorwaarden die gekoppeld zijn aan de website en die zonder uw toestemming kunnen worden gewijzigd. Ons privacybeleid maakt ook integraal deel uit van onze Gebruiksvoorwaarden. De registratiegegevens en andere informatie die we kunnen verzamelen, zijn onderworpen aan ons privacybeleid.

City Box Services is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd op Portaelsstraat 47 te 1030 Schaarbeek (ondernemingsnummer 0432.599.709), actief sinds 12 november 1987.

Privacybeleid

De informatie die de internetgebruiker op onze site (City Box Services) achterlaat, wordt alleen verzameld voor het bedrijf City Box Services en mag niet worden overgedragen of verkocht. Door het formulier in te vullen, machtigt de internetgebruiker City Box Services om opnieuw contact met hem op te nemen, via mail of telefoon (zonder verplichting tot contactname door de onderneming City Box Services). Bepaalde informatie die in de formulieren wordt gevraagd, is verplicht (asterisk vermelding) zodat wij de juistheid van de informatie kunnen verifiëren en indien nodig opnieuw contact kunnen opnemen met de internetgebruiker.

Verzamelde informatie

De volgende informatie wordt voor de gebruiker verzameld: Naam, voornaam, e-mail, telefoon en beschrijving van de aanvraag.

Formulierverzending

Zodra het formulier is ingevuld, wordt het automatisch per e-mail verzonden naar het bedrijf City Box Services. City Box Services verbindt zich ertoe om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen om met name te voorkomen dat ze worden vervormd, beschadigd of meegedeeld aan onbevoegde derden.

Gegevenswijziging

Overeenkomstig de wet heeft de internetgebruiker het recht op toegang tot en rectificatie van de gegevens die op hem betrekking hebben door te schrijven naar de exploitant van de site (City Box Services, 47 Portaelsstraat 1030 Schaarbeek) of per e-mail naar het adres cityboxservice@gmail.com

Toestemming

Door persoonlijke informatie te verstrekken, erkent u dat wij deze informatie kunnen communiceren, gebruiken en verzamelen in overeenstemming met dit privacybeleid. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken of weigeren.

We kunnen ook derden, zoals Google, inschakelen om:

• Remarketing uit te voeren, waardoor City Box Services de mogelijkheid krijgt om gerichte advertenties weer te geven op andere websites. Dit betekent dat u Google toestaat advertenties/banners weer te geven op partnersites op het internet.

• De volgende functies van Google Analytics te gebruiken: rapporten genereren over de vertoningen op Google's Display Netwerk, Google Analytics-rapporten maken over demografische gegevens en interesses van internetgebruikers.

• Uw persoonlijke gegevens verzamelen, analyseren en/of samenstellen (zoals IP-adres, geslacht, leeftijd en interesses van internetgebruikers), onder andere door Google Analytics-rapporten te genereren over demografische gegevens en interesses van internetgebruikers, met als doel ons te helpen begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website en onze producten en reclamecampagnes te verbeteren. Remarketingbedrijven zoals Google Analytics kunnen persoonlijke informatie verzamelen om u te informeren, advertenties te optimaliseren en te tonen op basis van uw eerdere bezoeken aan onze website, en om de relatie tussen geregistreerde bezoeken aan onze website en advertentieweergaven te bepalen. Deze bedrijven kunnen ook web beacons of cookies gebruiken om bepaalde informatie over uw bezoeken aan onze website en websites die naar onze site linken en deze adverteren, bij te houden om de effectiviteit van onze advertenties te meten.

U kunt Google Analytics voor Display Advertising uitschakelen. U kunt ook advertenties op Google's Display Netwerk aanpassen. Ga naar https://www.google.com/settings/ads om dit te doen.

Als u vindt dat onze site niet voldoet aan de privacyregelgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen."

City Box Services

Self-storage Brussel

47 Portaelsstraat

1030 Schaarbeek

België

Tel : +32 2 342 12 36

Mobiel : +32 495 700 925

Mail : sales@lokareaservices.com

Opbergoplossingen

Keuze van de Locatie

Keuze van de oppervlakte

Toegang 7/7 

Persoonlijke Badge

Bent u op zoek naar een oplossing voor meubelbewaring of beveiligde opslag? Heeft u niet genoeg ruimte om uw goederen op te slaan? City Box Services biedt u een oplossing tegen een democratische prijs op verschillende locaties in Brussel.

Alarm Cityboxe - Lokarea - Garde Meuble Bruxelles.jpg

Beveiligde self-storage in Brussel

bottom of page